aboneaza-te si vei primi
un cupon de reducere de
5%
pe FloriinConstanta.ro
Aboneaza-te la newsletter si primesti
imediat pe email un cupon de 5% reducere
Aplica

Despre livrare

Zona ajutor clienti Flori in Constanta.ro - Florarie online

Livrare de flori in Constanta prin Flori in Constanta.roNumai pe Flori in Constanta.ro poti avea un timp de livrare de numai doua ore din momentul comenzii!Livrarea se face NUMAI in Constanta sau in localitatile limitrofe.


Livrarea in orasul Constanta este GRATUITA! Poti trimite flori in Constanta fara sa platesti livrarea.

Tariful de livrare in localitatile invecinate este proportional cu distanta pana la acea localitate si va este comunicat in pagina de comanda, in momentul in care alegeti localitatea de livrare. Daca nu gasiti localitatea dorita in lista de pe site, va rugam sa ne contactati.


Livarea se face de LUNI pana SAMBATA intre orele 10.00 - 18.00. O comanda se poate livra daca avem confirmarea platii cu cel putin doua ore inaintea momentului de livrare. Pentru comenzile cu livrare intre 10.00 si 11.00 confirmarea platii trebuie facuta cu o zi inainte. Pentru comenzile de SAMBATA este necesara confirmarea platii pana VINERI la ora 16.00.

Momentul din zi pentru livrare ales in timpul efectuarii comenzii are caracter pur orientativ, nereprezentand o obligatie pentru noi. In limita posibilitatilor, vom incerca sa respectam acea indicatie. Nu garantam livrarea comenzilor efectuate in zile speciale (Valentine's Day, 1 Martie, 8 Martie etc) daca nu avem confirmarea platii cu cel putin 48 de ore inainte de momentul livrarii - livrarea acestor comenzi facandu-se in urmatoarea zi lucratoare.


Flori in Constanta.ro face o singura livrare per comanda. Toate comenzile sunt confirmate telefonic cu destinatarul inainte de livrare. Daca solicitati expres sa nu confirmam telefonic comanda va asumati riscul ca destinatarul sa nu fie la adresa si comanda sa nu fie livrata. Daca o comanda nu se poate livra din motive independente de Flori in Constanta.ro (destinatarul nu este la adresa si nici nu se poate contacta telefonic, nu ne este comunicata imediat o alta adresa de livrare, se refuza primirea etc), comanda ramane PROCESATA si disponibila pentru a fi ridicata din sediul nostru in urmatoarele 24 de ore. Daca in acest interval comanda nu se ridica din motive independente de vointa noastra, comanda se anuleaza de drept fara posibilitatea returnarii platii.


Valentine's Day si 1 si 8 martie

Pentru zilele de Valentine's Day si 1 si 8 martie se aplica anumiti termeni si conditii speciale.

Va rugam sa plasati comanda pentru aceste zile cat mai repede. Vor avea prioritate comenzile ce vin cu cel putin 3 zile inainte de data acestor sarbatori. Toate comenzile ce vin dupa data de 12 februarie, respectiv 26 februarie, 5 martie vor fi considerate comenzi fara prioritate.

Toate comenzile pentru aceste zile sunt finale si nu vor accepta nicio modificare sau anulare. 

In aceste zile de sarbatoare nu garantam ore specifice de livrare!


Perioada de Valentine's Day se considera intra 13.02 si 15.02. Perioada de 1 martie se considera intre 28 februarie si 02 martie. Perioada de 8 martie se considera 07 martie si 09 martie.


In aceste zile se aplica conditia de livrare doar din categoriile acestor zile. Va rugam sa comandati DOAR din categoriile Valentine's Day, Ziua Indragostitilor si 1 si 8 martie. Optional, puteti alege produse si din categoriile Cadouri in Constanta si Trandafiri criogenati.

ATENTIE! Pe data de 1 si 8 martie NU se fac comenzi pe exterior. Comenzile venite se vor livra dupa ce se va contacta clientul prin EMAIL si se va stabili o data de livrare (cu o zi inainte sau o zi dupa).In functie de ora la care se efectueaza comanda, produsele comandate si adresa de destinatie, livrarea se va face intre 2 si 24 de ore.

Livram in judetul Constanta in urmatoarele localitati:
- Constanta - livrare gratuita
- 2 mai - 60 lei
- 23 august - 50 lei
- Agigea - 35 lei
- Agigea port - 55 lei
- Basarabi/ Murfatlar - 30 lei
- Boreal - 10 lei
- Castelu - 45 lei
- Cernavoda - 80 lei
- Cobadin - 50 lei
- Constanta port - 25 lei
- Corbu - 35 lei
- Costinesti - 45 lei
- Cumpana - 20 lei
- Eforie Nord - 30 lei
- Eforie Sud - 35 lei
- Jupiter - 60 lei
- Lazu - 25 lei
- Lumina - 25 lei
- Mamaia - 15 lei
- Mamaia sat - 25 lei
- Mangalia - 65 lei
- Medgidia - 55 lei
- Mihail Kogalniceanu - 40 lei
- Mihail Kogalniceau MK Base - 40 lei
- Murfatlar - 30 lei
- Navodari - 30 lei
- Neptun - 55 lei
- Nicolae Balcescu - 50 lei
- Olimp - 55 lei
- Ovidiu - 20 lei
- Palazu Mare - 10 lei
- Poarta Alba - 35 lei
- Poiana - 25 lei
- Saturn - 60 lei
- Techirghiol - 40 lei
- Tomis Plus - 10 lei
- Topraisar - 50 lei
- Tuzla - 40 lei
- Valu lui Traian - 25 lei
- Vama Veche - 80 lei
- Venus - 65 lei
Daca nu gasiti localitatea doriti in lista de mai sus, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi un pret pentru livrare. In unele perioade se poate ca tariful de livrare sa fie crescut din cauza sezonului estival sau a conditiilor meteo.


Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela daca:
~ clientul are un limbaj neadecvat
~ clientul nu raspunde la telefon sau email pentru detalii legate de comanda in timp util pentru a face livrarea