aboneaza-te si vei primi
un cupon de reducere de
5%
pe FloriinConstanta.ro
Aboneaza-te la newsletter si primesti
imediat pe email un cupon de 5% reducere
Aplica

Cum platesc?

Zona ajutor clienti Flori in Constanta.ro - Florarie online

Cum platesc buchetele de flori si cadourile comandate pe Flori in Constanta.ro?


Plata comenzii dumneavoastra pe Flori in Constanta.ro poate fi facuta in patru moduri:
- 1. Cash - momentan indisponibil
- 2. PayPal
- 3. Online prin PayU (Visa, MasterCard)
- 4. Transfer bancar

- 5. Depunere numerar in contul nostru de la Raiffeisen

Cash
Plata se va face dupa ce o comanda a fost facuta pe site. ATENTIE! Plata se face doar pe baza unei comenzi sau a unui telefon in prealabil. O comanda platita cash se va livra in aceleasi conditii ca si comenzile platite prin alte metode de plata, nefiind posibila livrarea florilor catre platitorul comenzii. Aranjamentul floral pentru o comanda platita cash va fi facut ulterior platii, dupa ce florile au fost aduse de la furnizori, intr-un interval de timp de pana la 2 ore, in functie de numarul de comenzi din momentul respectiv.

Pentru o comanda cu metoda de plata CASH va rugam sa ne telefonati inainte.

 

Avantajele acestei metode de plata:
- confidentialitate totala
- permite comanda pe Flori in Constanta.ro atunci cand un card sau cont bancar nu sunt disponibile

PayPal
Plata se va face prin PayPal, in conditii de siguranta si confidentialitate maxime. Ideala pentru clientii care au un cont PayPal.

Plata cu cardul bancar prin PayU (Visa, Visa Electron, MasterCard, PayPal, etc)
Daca ati ales aceasta metoda de plata este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.
Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Avantajele acestei metode de plata:
- siguranta
- comoditate si usurinta in procesul de comanda
- puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)


Transfer bancar
Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii printr-un email sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.

Depunere numerar in contul nostru de la Raiffeisen
Prin aceasta metoda puteti achita cash. Depunerea numerar se face dupa plasarea unei comenzi pe site-ul nostru. Gasiti toate datele pentru o depunere numerar la Raiffeisen in factura proforma primita dupa plasarea comenzii.
Comanda se va livra dupa ce avem confirmarea depunerii numerar printr-un email sau prin Whatsapp/Viber sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.