aboneaza-te si vei primi
un cupon de reducere de
5%
pe FloriinConstanta.ro
Aboneaza-te la newsletter si primesti
imediat pe email un cupon de 5% reducere
Aplica
Buchet 51 trandafiri mov prafuit  

Buchet 51 trandafiri mov prafuit

Detaliile produsului
Cel mai adesea, trandafirii mov sunt asociati cu oameni si evenimente regale sau demne. Cu secole in urma, raritatea florilor violete in natura a insemnat ca unii coloranti si pigmenti violet erau exceptional de pretuiti si de scumpi. De obicei, doar regalitatea era cea care isi putea permite flori violet si buchete formate din trandafiri mov prafuit. In unele culturi, florile violet erau chiar rezervate monarhilor doar pentru a fi un decret oficial.

Floraria online FloriinConstanta incurajeaza achizitionarea unui buchet de 51 de trandafiri mov prafuit in orice moment din an, dar mai ales primavara, atunci cand aceasta culoare devine mai stralucitoare si impunatoare.

Din acest motiv, florile violet sunt o alegere populara pe tot parcursul anului. In ultimii ani, semnificatia trandafirilor violet s-a extins oarecum pentru a include recunoasterea succesului, a realizarii sau a onoarei. Pentru cei care iubesc culoarea, simbolismul culorii violet este in ochii privitorului.

Pentru unii, florile violet reprezinta liniste si liniste. Aceasta provine din legaturile culorii cu planta de lavanda - al carei parfum este cunoscut a fi o aroma linistitoare si uneori este chiar amestecat in ceai.

Pentru altii, trandafirii violet pot reflecta o pasiune profunda sau o dragoste matura. Nuantele mai deschise ale florilor violet inseamna adesea primavara, deoarece acesta este momentul in care majoritatea florilor violete, cum ar fi violetele, crinii si hortensia violet, infloresc in mod natural.

Fiind un cadou care transmite atat de multe emotii pozitive, un buchet de 51 de trandafiri mov prafuit poate reprezenta cadoul ideal pentru cele mai frumoase momente din cuplu.
Produs disponibil in stoc
pret mesaj: 5.00 Lei
Trimite impreuna cu acest produs si:
Pret: 559.00 Lei  ( € 122.98 )
sau comanda telefonic la: 0766 223 685
  • PayPal