aboneaza-te si vei primi
un cupon de reducere de
5%
pe FloriinConstanta.ro
Aboneaza-te la newsletter si primesti
imediat pe email un cupon de 5% reducere
Aplica
Planta naturala Mandevilla colorata– Iasomie braziliana 1,2m 

Planta naturala Mandevilla colorata– Iasomie braziliana 1,2m

Detaliile produsului
Amplasare:

Plantele Mandevilla se poate ține pe balcon, terase sau chiar în grădini. Sunt plante cățărătoare, care se dezvoltă frumos dacă sunt dispuse pe scărițe. Această plantă naturală cu flori necesită multă lumină, dar trebuie ferită la prânz de bătaia directă a soarelui. Temperatura minimă la care rezistă este de 10 grade. Expuse la ger, nu vor supraviețui.

Udare:

Trebuie realizată cu regularitate, la 2-3 zile, folosind o cantitate moderată de apă, iar între 2 udări solul trebuie lăsat să se usuce.

Înmulțire:

Înmulțirea se face prin semințe. Primăvara se poate face și înmulțirea prin butași.

Recomandări:

Evitați apa în farfurie, deoarece excesul de umiditate la nivelul rădăcinilor duce la putrezirea lor și a plantei. La schimbarea ghiveciului se va folosi un ghiveci cam cu un sfert mai mare în diametru decât al celui inițial, iar această schimbare se recomandă a se face imediat dupa terminarea perioadei de înflorire.

În perioada vegetativă se recomandă administrarea de îngrășământ Pokon pentru plante decorative prin flori o dată la două săptămâni începând din primăvară până în toamnă sau se pot folosi batoane de îngrășământ Pokon cu eliberare lentă pentru plante decorative cu flori care au o perioadă de acționare de 3 luni și astfel nu mai este necesară o fertilizare frecventă.
Produs disponibil in stoc
pret mesaj: 5.00 Lei
Trimite impreuna cu acest produs si:
Pret: 225.00 Lei  ( € 49.50 )
sau comanda telefonic la: 0766 223 685
  • PayPal