aboneaza-te si vei primi
un cupon de reducere de
5%
pe FloriinConstanta.ro
Aboneaza-te la newsletter si primesti
imediat pe email un cupon de 5% reducere
Aplica
Orhidee FORMIDABLO 

Orhidee FORMIDABLO

Detaliile produsului
Cea mai populara orhidee printre amatori este Phalaenopsis - Orhideea Fluture (phalaina = fluture in greaca). Usor de ingrijit, aceasta orhidee ne incanta cu florile sale, foarte durabile; in conditiile unui loc racoros, florile dureaza si 5 luni.

Lumina

Orhideelor crescute in casa este obligatoriu sa le oferi lumina adecvata. In cazul in care nu au suficienta lumina, frunzele vor capata culoarea verde inchis.Camera in care tii ghivecele cu orhidee trebuie sa fie foarte luminoasa, insa plantele nu trebuie expuse razelor directe ale soarelui, deoarece frunzele risca sa se arda.

Daca nu le poti oferi aceste conditii, poti cumpara lumini fluorescente (neoane) de la un magazin specializat in vanzarea produselor pentru gradina - in acest fel, plantele tale vor avea parte de lumina de care au atata nevoie.

Temperatura

Atunci cand cresti orhidee in interior, temperatura din locuinta si, in special, din incaperea in care tii plantele nu trebuie sa fie mai mica de 15 grade Celsius. In general, speciile de orhidee au nevoie de o temperatura intre 21 si 29 de grade Celsius in timpul zilei si 15-18 grade Celsius noaptea.
In cazul in care ghivecele cu aceste flori parfumate sunt tinute pe pervazul ferestrei, este necesar sa le muti intr-un alt loc pe durata noptii, deoarece frigul poate afecta plantele chiar si prin geam.

Umiditatea

Umiditatea este un factor extrem de important pentru orhideele crescute in casa - aceste plante tropicale iubesc umezeala. Probabil ca va fi necesar sa folosesti un pulverizator, pentru a spori umiditatea aerului. De asemenea, frunzele trebuie sa fie stropite cu apa in fiecare dimineata.
O idee foarte buna pentru mentinerea umiditatii din aer este sa asezi ghiveciul pe o tava acoperita cu pietricele, peste care ai turnat apa, cat sa le acoperi. Apa care se evapora treptat va oferi necesarul de umiditate orhideelor tale.

Udarea

Orhideele crescute in interior au nevoie de o cantitate corespunzatoare de apa. Plantele trebuie udate din abundenta, dimineata, iar urmatoarea udare trebuie sa se produca in momentul in care pamantul din ghiveci este aproape uscat. Apa folosita pentru udare trebuie sa fie calduta, pentru a impiedica aparitia unor boli sau afectiuni ale plantei.
Produs disponibil in stoc
pret mesaj: 5.00 Lei
Trimite impreuna cu acest produs si:
Pret: 449.00 Lei  ( € 98.78 )
sau comanda telefonic la: 0766 223 685
  • PayPal