Telefonati-ne la: 0766 223 685
   sau la: 0766 22 36 85  


Flori in Constanta.ro - flori si buchete de trandafiri cu livrare in Constanta. Florarie online. » PRODUSE » Trandafiri stabilizati nemuritori » Bol cu trandafir nemuritor


Bol cu trandafir nemuritor 

Bol cu trandafir nemuritor


Vrei sa oferi o floare care sa reziste cat mai mult? Flori in Constanta te poate ajuta si iti va livra un produs cu totul deosebit!

Ofera persoanelor dragi tie un aranjament floral ce va rezista: un trandafir stabilizat, nemuritor amplasat intr-un bol din sticla, aranjamentul floral ideal pentru pastrare indelungata. Trandafirul poate fi in culori variate, la alegere: rosu, albastru, verde, negru, roz, alb si violet.

Trandafirul este 100% natural si a fost supus unui tratament de stabilizare pentru a-si mentine prospetimea si aspectul timp de cel putin 5 ani. Trandafirul nemuritor nu necesita intretinere speciala!

Puteti sa vedeti poza reala cu toate culorile disponibile aici!

ATENTIE! Trandafirul nu trebuie udat si nu trebuie asezat direct in razele soarelul. Bolul poate varia in functie de stocul disponibil. Dimensiunile bolului: aprox. h 17 cm x d 13 cm. Bolul se poate agata.

Trandafirul nemuritor este disponibil cu livrare prin curier rapid oriunde in tara! - va rugam sa ne contactati pentru detalii despre livrarea in tara.

Livrari de flori deosebite in Constanta prin Flori in Constanta - florarie online!

 
SKU SKU179597
Pret: Lei 70.00 (€ 15.40)
 
 

Copyright 2005-2018 Flori in Constanta.ro - flori proaspete cu livrare in aceeasi zi.