Telefonati-ne la: 0766 223 685
   sau la: 0766 22 36 85  


Flori in Constanta.ro - flori si buchete de trandafiri cu livrare in Constanta. Florarie online. » PRODUSE » Trandafiri stabilizati nemuritori » Beauty and the beast - trandafir criogenat


Beauty and the beast - trandafir criogenat 

Beauty and the beast - trandafir criogenat


Vrei sa oferi o floare care sa reziste cat mai mult? Flori in Constanta te poate ajuta si iti va livra un produs cu totul deosebit! Livrari de flori in Constanta!

Ofera persoanelor dragi tie un aranjament floral ce va rezista: un trandafir stabilizat, nemuritor amplasat intr-o cupola din sticla, aranjamentul floral ideal pentru pastrare indelungata. 

Trandafirul este 100% natural si a fost supus unui tratament de stabilizare pentru a-si mentine prospetimea si aspectul timp de cel putin 5 ani. Trandafirul nemuritor nu necesita intretinere speciala!

ATENTIE! Trandafirul nu trebuie udat si nu trebuie asezat direct in razele soarelul. Dimensiunile cupolei din sticla: aprox. h 17.5 cm x d 8 cm. Dimensiunile stativului din lemn: h 3 cm x d 9.5 cm. Dimensiune aranjament Beauty and the beast h 20cm x d 9.5cm. 

Trandafirul nemuritor este disponibil cu livrare prin curier rapid oriunde in tara! - va rugam sa ne contactati pentru detalii despre livrarea in tara.

 
SKU SKU18005
Pret: Lei 90.00 (€ 19.80)
 
 

Copyright 2005-2018 Flori in Constanta.ro - flori proaspete cu livrare in aceeasi zi.