Va multumim pentru increderea acordata! Flori in Constanta – singura florarie online din Constanta cu livrare la domiciliu – o mica recapitulare!

Inca putin si 2016 trece. Urmeaza 2017. Un 2017 in care ne dorim sa fim alaturi de dumneavoastra ca si pana acum, sa satisfacem cele mai aspre dorinte si cele mai drastice gusturi, sa fim solutia dumneavoastra la orice problema: un cadou pentru o zi de nastere, un cadou pentru o zi speciala, un cadou doar pentru ca.

Va multumim pentru increderea acordata pentru Flori in Constanta – singura florarie online cu livrare la domiciliu din Constanta.

La final de 2016 sa recapitulkam ce ar trebui sa stii despre floraria Flori In Constanta.ro:

- la floraria online Flori in Constanta comanzi online sau telefonic 24h pe zi, 7 zile pe saptamana. Flori in Constanta nu este niciodata inchisa.

- floraria Flori in Constanta are o limita minima a comenzii de 70 lei pentru ca livrarea sa se faca in Constanta.

- plata se poate face cash, direct pe site-ul nostru folosind un card bancar sau prin transfer bancar.

- livrarea este gratuita in orasul Constanta. Tariful de livrare in localitatile invecinate va este comunicat in pagina de comanda in momentul in care introduceti localitatea de livrare. Livrarea va fi facuta in 2/24h prin curier rapid propriu, in functie de distanta de livrare si de ora comenzii. (inclusiv diferenta de fus orar)

- floraria online Flori in Constanta.ro iti acorda suport telefonic la numerele 0766 223685 sau 0241 554551 sau suport pe email completand formularul de contact de pe site sau apasand fereastra din dreapta jos ” Lasa-ne un mesaj”.

La final va lasam cu un best seller al anului 2016: Trandafir nemuritor.

Vrei sa oferi o floare care sa reziste cat mai mult? Flori in Constanta te poate ajuta si iti va livra un produs cu totul deosebit!

Ofera persoanelor dragi tie un aranjament floral ce va rezista: un trandafir stabilizat, nemuritor amplasat intr-un bol din sticla, aranjamentul floral ideal pentru pastrare indelungata. Trandafirul poate fi in culori variate, la alegere: rosu, albastru, verde, negru, roz, alb si violet.

Trandafirul este 100% natural si a fost supus unui tratament de stabilizare pentru a-si mentine prospetimea si aspectul timp de cel putin 5 ani. Trandafirul nemuritor nu necesita intretinere speciala!

ATENTIE! Trandafirul nu trebuie udat si nu trebuie asezat direct in razele soarelul.