Cum sa tii florile mai mult timp proaspete?

Stim ca iubesti florile. Si noi le iubim. Asa ca vom incerca sa iti explicam cum sa ai grija de ele pentru a te bucura mai mult timp de frumusetea lor.

1. Inainte de a le pune in apa este esential sa le scurtezi putin. Ar fi si mai bine daca poti sa le tai in diagonala. Astfel, florile vor absorbi mai multa apa. Nu uita sa le tai in fiecare zi.
2. Alege o vaza potrivita pentru ele. Vaza ar trebui sa aiba gura larga pentru ca apa sa se oxigeneze.
3. Schimba zilnic apa si spala vaza.
4. Inlatura orice frunza care intra in contact cu apa. Frunzele in apa duc la aparitia bacteriilor. Apa ar trebui sa fie cat mai curata.
5. Florile trebuie sa stea intr-un loc racoros, departe de razele soarelui, surse de caldura sau curenti de aer.
6.Inlatura florile care au murit din buchet. Florile au durata diferita de viata, in functie de mai multe motive. Daca le inlaturi pe cele moarte, cele care au ramas vor tine mai mult timp.

Te intrebi ce sa faci daca florile s-au ofilit putin de la caldura inainte de a le pune tu in apa? Desfa buchetul, taie florile si pune-le intr-un vas cu apa curata si putin calduta pentru 5-10 minute. Apoi pune-le in vaza in care vor sta definitiv, in apa proaspata. Daca florile au fost proaspete de la inceput, acestea isi vor reveni destul de repede.

Ne dorim sa livram in Constanta atatea flori cat iti doresti tu sa primesti!
Nu uita! Flori in Constanta .ro este singura florarie online din Constanta ce face livrarea in doar doua ore de la comanda!