5 motive pentru a trimite flori in Ianuarie

Cenusiul si albul nu trebuie neaparat sa iti coloreze aceasta luna de iarna. Avem niste motive – ce te vor entuziasma – foarte bune de a trimite flori in ianuarie! Noi, cei de la Flori in Constanta .ro, am incercat sa iti aratam de ce sa trimiti flori in ianuarie.

1. Anul Nou si Sfantul Vasile

1 ianuarie – inceputul Noului An coincide totodata cu ziua Sfantului Vasile. De ce sa dai flori in aceasta zi in care lumea sta in casa si se reface dupa petrecerea de Anul Nou? Pentru ca nimeni nu se asteapta la o astfel de surpriza. Fie ca o faci pentru ca vrei ca persoana sa aiba un An Nou cat mai bun, fie ca il sarbatoresti pe Vasile sau pe Vasilica, 1 ianuarie e o zi buna de a surprinde pe cineva drag.

2. Sfantul Ioan

7 ianuarie – ziua Sfantului Ioan Botezatorul. Sigur printre prietenii tai exista un Ion sau o Ioana. In Romania aproape 2 milioane de oameni poarta numele Sfantului Ioan.

3. Zilele de nastere din ianuarie

Trebuie sa iubesti natura pentru ca a creat flori ce infloresc chiar si in sezonul rece. Asa ca daca ai o zi de nastere a unui apropiat in ianuarie, poti alege sa trimiti una dintre aceste flori. Flori in Constanta.ro te ajuta cu decizia ta!

4. Fa ziua cuiva mai frumoasa

Iarna este un anotimp deprimant: cenusiul, frigul, noroiul de pe strada. Toate astea ar fi suficiente pentru a scadea moralul cuiva. Dupa nebunia din Decembrie am intrat intr-una din cele mai friguroase luni ale iernii. Ridica moralul celor dragi cu ajutorul unui buchet de flori sau aranjament floral livrat la domiciliu.

5. Fa-o pur si simplu!

Cel mai bun motiv este intotdeauna fara motiv! Fa-o pentru un zambet, fa-o pentru un gand bun, fa-o pentru cineva care are nevoie de asta!